Hva gir man en jaktinteressert i presang?

Ofte kan det være vanskelig å komme på hva man skal gi i gave til noen man er glad i, enten det er fødselsdag, farsdag eller jul. Om mottakeren har en spesiell interesse, kan du være et skritt nærmere en løsning, og om denne interessen er jakt, er mulighetene mange! Finn ut hva vedkommende drømmer om: Er han en eventyrer, liker hun å fiske, jakter de på små- eller storvilt?

Om en du kjenner er glad i å jakte, og bruker mye tid på hjortejakt, kan et kurs i slakting være midt i blinken. Kanskje har dere denne interessen til felles, og kan ta kurset sammen? Da blir opplevelsen dobbelt så stor, og dere får dyrke en interesse sammen som er veldig gøy!

Opplevelse eller nytt utstyr?

Tipsene er mange til hva du kan gi i gave til jaktinteresserte. Er det noe utstyr han eller hun mangler, som et nytt gevær eller en jaktkniv? Eller hva med gode sko eller et nytt telt?

Saker og ting kan være kjekt å få, og gjerne trenger man noe nytt med jevne mellomrom. Men ingenting slår en presang som kan oppleves! En opplevelse for livet! Hva med bjørnesafari, for eksempel? Flere steder i Norge finnes det bjørn, og det er mulig å gå på ekte bjørnesafari her i landet. På bjørnesafari får du lære om å finne sporene til bjørnen, enten et fotavtrykk eller ekskrementer på bakken. Du lærer å se etter hvor bjørnen har vært, hva han liker best å spise, og kanskje hvor bjørnefamilien sover om natten.

De aller mest heldige på bjørnesafari, får se bjørn også! Det er gjerne det som er hovedformålet, og mange blir nok skuffet om det motsatte skulle skje. Bjørnen er et flott dyr, og er virkelig verdt å se!