Husk dette til jakten

Når jaktsesongen nærmer seg, bruker de fleste jegere mye tid på å forberede seg og kanskje tenke på om dette blir året da de får has på den store elgoksen. Likevel er det lett å glemme ting som er kjekt å ha på jaktturen, og i denne artikkelen skal vi ta for oss noen slike utfordringer.

En av de tingene vi erfarer at folk ofte glemmer er batterier. Har man med seg elektronisk og elektrisk utstyr, alt fra mobil og kamera til lommelykt eller hodelykt, er man hjelpesløs hvis man plutselig mangler batteri. Tenk å kanskje ikke kunne forevige et av sine største øyeblikk som jeger, det er langt fra hyggelig. En god idé er derfor å ta turen innom for eksempel https://www.batteriexperten.com/no/ og sørge for at du har alle de batteriene du trenger. En ting mindre å bekymre seg for!

Jakt og fotografi

Mange jegere har etter hvert oppdaget at naturopplevelsene og minnene man skaper sammen med gode kompiser ofte er like viktige som treff eller bom når et byttedyr først dukker opp. Å kunne ta flotte bilder er en viktig metode for å ta vare på alle disse flotte opplevelsene.

«Takket være at dekningen for mobiltelefoni blir stadig bedre også utenfor bebygde strøk, blir dette stadig enklere å få til.»

Hold kontakten fra skogen

Selv om mange søker til jakten i de store skogene for å komme unna hverdagens jag og mas, ønsker man selvfølgelig samtidig å holde kontakten med familie og venner. Takket være at dekningen for mobiltelefoni blir stadig bedre også utenfor bebygde strøk, blir dette stadig enklere å få til. Men man må altså huske reservebatteri og lader til mobilen.