Friluftsliv i gave

Nordmenn er spreke og glad i naturen

Man skulle tro man hadde fått kjærligheten til natur og friluftsliv inn med morsmelka. Kanskje ikke så rart med tanke på at vi har en så spennende og variert natur som vi faktisk har. Hva er da bedre enn å gi bort en gave på friluftsopplevelser? Ikke så mye kanskje.

Youwish er et sted med utrolig mange flotte natur og friluftsopplevelser tilgjengelig. Du kan gi bort enkelte opplevelser, eller hele dager eller helger med opplevelser. Men hva kan de tilby?

Nordlysweekend for to

Noe av det mest populære man kan få på denne fronten nå er en tur til Nord for å oppleve nordlyset. Youwish har turer til Senja hvor du og en til får en stor suite i en leilighet med 2-retters middag hver dag og lunsj en dag. Du får oppleve Nordlysnytelse i fyrlykt to kvelder, men det er også muligheter for å oppleve Wildlifesafari den ene dagen. Dette er en tur som passer for alle og den varer en hel helg.

Nordlys over Tromsø

Hundekjøring

Eller kjenner du noen som elsker hund og vinterlandskap? Da kan hundekjøring være en perfekt gave. Her kan du kjøpe enten bare selve opplevelsen eller en hel tur med overnatting og det hele. Det kreves ingen forkunnskaper for turen og den kan gjennomføres av de fleste. Den ledes av en dyktig guide og du får se mye spennende natur og ikke minst dyr på veien. Du får også være med å stelle hundene.

Bjørnesafari

For de som er av den mer eventyrlystne sorten så er det fullt mulig å ta seg en tur på bjørnesafari, gjerne med overnatting. Her får du blant annet være med å lete etter bjørn og se bjørnespor. Overnattingen foregår i koselige skogshytter for to personer og både middag og frokost er inkludert. Denne turen går for seg i Finnskogen, og guiden har god erfaring med å finne dyrene, så sjansene er absolutt til stede for å få se bjørn, selv om det aldri finnes noen garanti for dette.

Mulighetene for flotte naturopplevelser er mange, alt er avhengig av hva dere liker!